»
10.06 20133

Acasa

De: ioanab Categorii: ganduri

In sfarsit m-am hotarat sa scriu,in fine mi-am facut timp sa scriu pentru ca trebuie sa impartasesc cu voi ce am pe suflet:). A trecut aproape un an de cand nu am vazut locurile natale si cele in care am crescut, asa ca m-am gandit sa ma intorc acasa.

A fost un an de zile in care am stat la sute de kilometrii de locurile acestea, au fost momente in care nu mi-a fost absolut deloc dor de ele ci doar de oamenii din ele.  Sunt curioasa ce s-a mai schimbat in ele sau ce mai fac oamenii pe care ii cunosc si care imi sunt  dragi. Cu unii dintre ei am mai vorbit prin mailuri sau am mai vazut din cand in cand niste poze pe facebook ,dar astea nu au fost suficiente nici pentru o imagine de ansamblu.

Am inceput sa numar zilele pana plec in sfarsit acasa si a inceput sa mi se faca foarte dor de locurile si de oamenii cu care am crescut. Uneori stau si imi aduc aminte de zilele petrecute alaturi de prieteni si deja mi-am facut lista in cap pe cine trebuie sa vad si ce vreau sa fac cand ajung acasa.

Ard de nerabdare sa ma stiu iar acasa si alaturi de prietenii mei de o viata, pentru ca sincer la un moment dat in viata nu m-ai poti sa-ti faci prieteni adevarati, tot cei cu care ai crescut raman fermi si pe pozitie.

Asa ca:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=k-ImCpNqbJw&w=560&h=315]

  • Qishta Ceinaru

    Nu e corect ce faci… opinia mea personala…

  • Matei Bogdan

    Welcome back home! (http://www.youtube.com/watch?v=ESllyxPtn6E cu dedicatie extraspeciala :D)

  • Simonik Stoian

    Uni nu te-au uitat ! Si asta conteaza !