03.06 20151

Omul si vampirii de energie

De: ioanab Categorii: Uncategorized

Corpul uman genereaza un camp electromagnetic ce poate fi cu usurinta intrerupt de alti oameni sau de mediul inconjurator. Daca esti o persoana sensibila, imediat simti distorsiunea, mai ales atunci cand esti in preajma unor persoane cu energii incompatibile. Sunt momente cand, pur si simplu, te simti epuizat din punct de vedere energetic sau chiar “atacat” fizic.

Persoanele care iti fura energia se numesc vampiri energetici si conform cercetarilor se impart in 7 categorii, dar eu cred ca exista mai multe categorii.

Prima categorie de vampire energetici se numesc vampirii neputintei, acesti vampiri sociali sug energia celor din jur spunandu-le ca nu vor reusi niciodata. A doua categorie de vampiri sunt vampirii invidiei, Acesti vampiri ii ataca pe acei oameni care au deja realizari. Ei vor oferi doar invidie si gelozie, vor fi permanent nefericiti, avand unicul scop de a-si ataca semenii si prietenii care au succes si sunt fericiti.

Cea de-a treia grupa este cea a vampirilor neputintei, acesti vampiri stau la panda zile, luni, saptamani in sir, vanand greseli. Il vei recunoaste usor, intrucat vei observa ca este fericit cand gaseste victime care au facut greseli. Atunci actioneaza cu brutalitate, avand in acelasi timp o licarire ciudata in priviri, bucuros ca in sfarsit ai gresit. Ei extrapoleaza greseala, reducand sensul vietii persoanei in cauza la greseala respectiva.

Alta grupa de vampire este cea a vampirilor conflictului, el intra in conflict cu diferiti oameni, secatuindu-i de energie. Forma periculoasa a acestor vampiri sociali este devastatoare cand genereaza conflicte intre oameni. El dezvolta strategii prin care reuseste sa puna doua persoane sau doua grupuri in conflict. Merge cumva si dupa principiul „dezbina si stapaneste”. Uneori, dupa ce a provocat conflictul, incearca sa joace rolul salvatorului incercand sa medieze conflictul intre cele doua parti, cand de fapt scopul lui real este sa se asigure ca acel conflict va continua pana la final.

DementorDudley

Grupa a 5 a este cea a vampirilor binelui, ei joaca rolul salvatorilor de obicei si se deosebesc cu greu de salvatorii autentici. Acesti vampiri simuleaza ca doresc binele semenilor sau al societatii cand de fapt aceasta atitudine o folosesc doar pentru a deschide usi. Acestia sunt un fel de diavoli care umbla cu icoane in mana. Ei nu au o inima cu adevarat curata, cautand victime inocente, cu ajutorul carora sa-si puna planul in aplicare.

Grupa a 6 a este cea a vampirilor arogantei, aceasta specie de vampiri sociali se considera atotstiutori. Ei minimizeaza orice efort, se considera superiori si au un sentiment placut cand cei din jurul lor se simt tristi, neplacuti sau neputinciosi.

Ultima grupa (dupa spusele cercetatorilor) este cea a vampirilor victimizarii, acesti vampiri acuza societatea, acuza colegii sau partenerii de viata de situatia in care se afla. Ei strang continuu dovezi ca sunt victime. Isi sug de energie potentialii salvatori, scopul lor fiind acela de a strange adepti.

Parerea mea este ca exista mult mai multe grupe de vampire, vampire evoluati care reies din combinarea mai multor grupe de vampire si sunt mult mai periculosi ca cei care fac parte din grupele initiale, partea buna e ca oricine poate face niste exercitii simple pentru a se proteja. Sunt trei lucruri la care trebuie sa muncesti: echilibrul sistemului energetic, incarcare cu energie de la natura si protectia energiei. Cum poti face asta?

In primul rand echilibrarea energiei se face prin stimularea timusului. Timusul este o glanda aflata in centrul pieptului, responsabila cu mentinerea la cote optime a sistemului imunitar, precum si cu calmarea fricilor si reechilibrarea intregului sistem. Poti activa timusul lovind usor cu pumnul zona pieptului (asemenea lui Tarzan) timp de 30 de secunde, concomitent cu exercitii de respiratie profunda.

Incarcarea de la natura : Stai cu picioarele goale pe pamant, de preferat in iarba sau in nisip. Pune-ti mainile pe solduri astfel incat degetul mare sa fie indreptat spre inainte, iar celelalte degete spre spate. Apoi apleaca-te si adu mainile (in aceeasi pozitie), spre talpi, de-alungul corpului. Cand ajungi la talpi, strange-ti talpile cu palmele.

Protectia energiei o faci prin trasarea centrului median al corpului (o zona responsabila cu controlul energiilor, al gandurilor si al emotiilor) iti poti intai aceasta zona. Pune o mana la baza centrului median al corpului (osul pubian) si ridica-ti mana, pe centrul trunchiului, pana la varful centrului median al corpului (buza inferioara). Repeta procedeul de trei ori in timp ce respiri profund. Corpul electromagnetic format cu ajutorul mainii te va ajuta sa intaresti centrul median al corpului. In timp ce faci acest exercitiu, iti spui tare sau in gand “Sunt protejat si in siguranta!”

 

  • Gruber Andrei

    De ce nu faci un rezumat? 😛