22.08 20150

WEBSTOCK 2015

De: ioanab Categorii: Uncategorized

Saptamana aceasta a fost petru mine saptamana de dupa concediu de vara. Evident prima zi de munca dupa concediu e ca si cum ai incerca sa pornesti morile de vant dupa 20 de ani de nefunctionare.

Mailul meu dupa 3 saptamani in care nu a fost deschis era plin cu vreo  1700 mailuri, mi-a luat cel putin 3 ore sa le selectez si inca vreo 2 zile sa le aleg pe cele care trebuia sa le rezolv. Surpriza cea mai mare a fost ca printre ele era si un mail de la Manafu prin care ma anunta ca ma numar printre bloggerii acreditati care vor participa la Webstock.

Pentru cei care nu stiu ce este Westock va spun ca locul unde comunitatea online isi da intalnire si este cel mai mare eveniment social media.

logo-webstock

Am mai participat la Webstock cred ca de doua ori si va spun ca daca esti un blogger sau faci parte dintr-o companie merita sa faci orice sacrificiu ca sa ajungi la Webstock.  Aici o sa ai cea mai buna ocazie de networking, o sa auzi multe lucruri interesante de la oameni care poate au avut mai mult noroc ca tine sau poate mai multa creativitate.  Speak-urile unor invitati te vor face sa te duci acasa cu cateva idei pe care le vei pune in practica in compania ta sau poate cine stie doar pentru anteprenoriatul tau. Vei cunoaste multi bloggeri, bloggeri specializati pe anumite domenii si multi altii, in plus ai ocazia sa pui bazele unor noi relatii de prietenie care poate te vor ajuta si pe plan professional.

Anul acesta Webstock  se va desfasura la JW Marriott Grand Hotel, pe 2 octombrie 2015. Eu personal o sa parcurg 450km ca sa ajung la evenimentul acesta pentru ca merita orice sacrificiu.

Ce zici ne vedem la Webstock?