Bloggers Lan Party editia XIX - Unaoarecare
02.08 20180

Bloggers Lan Party editia XIX

De: ioanab Categorii: Uncategorized

Ediția 19 de Bloggers Lan Party va  avea loc incepand de azi pana duminica in cadrul Festivalului Untold din Cluj-Napoca. Vorbim de 4 zile in care gaming-ul, voia buna si socializarea vor fi pe primul loc.

Anul acesta va fi primul an in care voi participa si eu la Bloggers Lan Party in adevaratul sens al cuvantului. Am avut ocazia si anul trecut, dar din lipsa de prea mult timp am fost doar spectator. Ei bine, anul acesta vin fara sa am alte activitați in agenda si voi putea sa ma joc si sa ma distrez.

Vineri intre orele 17-23 va invit sa dați o fuga pana la Sala de Fitness a Salii Polivalente si sa concurați cu mine sau de ce nu impotriva mea intr-un joc. Si pentru ca stiu ca toți postați doar poze frumoase din timpul festivalelor sau dupa festival, eu m-am hotarat sa fac altfel. Cu toții stim ca atunci cand ne chinuim sa castigam sau sa reparam ceva facem anumite fețisoare, ne strambam, scoatem limba, etc. Ei bine eu m-am gandit sa imortalizam aceste momente in niste poze. La sfarsitul zilei din multimea de poze voi extrage un castigator. Premium o sa fie din partea mea si o sa fie surpriza….wink wink.

 

Have fun, enjoy the music and game on! #UBLPXIX