Despre mine

    M-am nascut cu un an inanite de moartea conducatorului nostru “Ceasca”. Initial trebuia sa fiu baiat dar se pare ca in ultimul moment m-am decis ca viata ar fii mai usor de luat in piept ca fata….bad idea!

    De mica m-am dovedit a fi o persoana activa careia ii plac sporturile, asa ca de la 6 ani am inceput sa practic fotbalul, la inceput ca o joaca , mai tarziu luand totul in serios. Imi place muzica in special hip-hopul ,uneori m-as inchide in casa cateva zile in sir doar sa stau linistita sa citesc carti , iar uneori n-as sta in casa nici 5 minute. Imi plac de asemenea dansul si teatrul . Sunt o fire care de cele mai multe ori zice lucrurilor pe nume , insa daca cred ca unele lucruri pot aduce durere unor persoane tac. Nu-mi place sa ma cenzurez asa ca uneori s-ar putea sa vedeti astea in scrierile mele,  lucrul asta cred ca se datoreaza si mediului si situatiilor prin care am trecut.

  Un lucru e cert, nu scriu pentru nimeni si ca sa placa cuiva ce scriu, scriu ce cred eu ca are o semnificatie pentru mine si nu pentru a avea cititori.